Op zoek naar een snackbar in Sluis? Ga dan lekker snacken bij Happiness by Miep

Hou jij er eens in de zoveel tijd van om even heerlijk te snacken? Dat begrijpen wij volledig. Af en toe is er niets lekkerder dan om te eten bij een snackbar. Voor een snackbar in Sluis moet je bij Happiness by Miep zijn. Bij onze snackbar kun je terecht voor de lekkerste snacks. Natuurlijk bieden wij friet aan, die wij vers voor je bereiden. Ook kun je bij ons terecht voor anders snacks. Daarnaast hebben wij ook home made burgers in ons assortiment, waar je heerlijk van kunt smullen. Voor degenen die denken dat snacken niet besteed is aan vegetariƫrs en veganisten, die hebben het mis. Wij hebben namelijk ook een aanbod snacks die vegetarisch of zelfs veganistisch zijn. Zo kan je toch van snacks genieten, ook zonder vlees of dierlijke producten. Heb jij nou ook zin om te snacken? Kom dan zeker eens langs. Op zoek naar een snackbar in Sluis? Ga dan lekker snacken bij Happiness by Miep Hou jij er eens in de zoveel tijd van om even heerlijk te snacken? Dat begrijpen wij volledig. Af en toe is er niets lekkerder dan om te eten bij een snackbar. Voor een snackbar in Sluis moet je bij Happiness by Miep zijn. Bij onze snackbar kun je terecht voor de lekkerste snacks. Natuurlijk bieden wij friet aan, die wij vers voor je bereiden. Ook kun je bij ons terecht voor anders snacks. Daarnaast hebben wij ook home made burgers in ons assortiment, waar je heerlijk van kunt smullen. Voor degenen die denken dat snacken niet besteed is aan vegetariƫrs en veganisten, die hebben het mis. Wij hebben namelijk ook een aanbod snacks die vegetarisch of zelfs veganistisch zijn. Zo kan je toch van snacks genieten, ook zonder vlees of dierlijke producten. Heb jij nou ook zin om te snacken? Kom dan zeker eens langs.

Meer dan alleen snacks bij de snackbar in Sluis

Je zou misschien verwachten dat je in een snackbar alleen friet en snacks kunt halen, maar niets is minder waar. Bij Happiness by Miep kan je ook terecht voor veel andere lekkere dingen om te eten of drinken. Hou jij bijvoorbeeld van smoothies? Die kan je namelijk bij ons halen. Ook voor ijsjes zoals softijs, Ola ijs of swirls ben je bij ons op de goede plek. Verder bieden wij ook milkshakes aan, voor de echte liefhebber. Daarnaast maken wij ook de heerlijkste ijskoffie of koffie to go voor jou klaar. Wij vinden het belangrijk dat jij echt kan genieten van je eten, en daarom staat een goede kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wil jij ook genieten van onze snacks, ijsjes en dranken? Dan zien we jou graag bij onze snackbar in Sluis verschijnen.

Kom bij ons langs in Sluis

Heb jij al trek gekregen in een snack, een ijsje of een drankje? Wij helpen jou dan graag om deze zo snel mogelijk te kunnen eten of drinken. Wij bieden jou de mogelijkheid om gezellig in onze snackbar te kunnen gaan zitten en eten. Dit kan binnen of op ons zonovergoten terras. Als je liever je snacks wil afhalen, dan kan dit natuurlijk ook. Wij maken namelijk graag jouw eten klaar, zodat je hier lekker thuis van kunt gaan smullen. Ook voor een cafetaria in Sluis of voor frituur in Sluis zit je goed bij Happiness by Miep. Kom dus vooral eens langs bij Happiness by Miep als je ook van lekkere snacks wil genieten.

Menu