Wanneer je frituur wil in Sluis, moet je langsgaan bij Happiness by Miep

De echte frituurliefhebber zal dit herkennen: frituur is gewoon het lekkerst wanneer het in een snackbar wordt klaargemaakt. Thuis zal je nooit die echte snackervaring kunnen nabootsen. Friet en snacks zoals frikandellen, kroketten, kaassoufflés en nog veel meer, het smaakt gewoonweg beter in een snackbar. Voor de beste frituur in Sluis kan je dus naar een snackbar in Sluis gaan, zodat je optimaal van je friet en snacks kan genieten. Bij deze frituur in Sluis kan je lekker binnen van je eten genieten, maar een andere optie is om op het heerlijke terras te gaan zitten, om te genieten van de zon. Daarnaast is het zeker ook mogelijk om je eten af te halen, zodat je het gezellig thuis met je
gezin kunt oppeuzelen. Wat dus voor jou handig is, kan je bij ons doen. Kom dus langs en bepaal zelf of je bij ons eet, of gewoon lekker thuis.

Het aanbod van de frituur in Sluis

Naast verse friet en snacks heeft de frituur in Sluis jou nog véél meer te bieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld home made burgers, die vers voor jou bereid worden. Ook hebben wij verschillende vegetarische en vegan opties, zodat ook de mensen die geen vlees of dierlijke producten eten wel van snacks kunnen genieten. Naast snacks hebben wij ook veel ijsjes in ons assortiment. Zo hebben wij de lekkerste Ola ijsjes, maar ook softijs en swirls maken wij graag speciaal voor jou. Daarnaast hebben wij ook verschillende dranken, zoals milkshakes, smoothies, koffie to go en ijskoffie. Jij kan zo dus genieten van van alles en nog wat. Ook nieuwsgierig geworden naar een van onze snacks of dranken? Dan zien we jou graag eens bij Happiness by Miep.

Kom langs en ervaar het zelf

Happiness by Miep staat bekend om de zeer gezellige sfeer. Onze cafetaria in Sluis staat bekend om de gezelligheid, de goede service en de goede kwaliteit van het eten. Daarom zien wij jou graag eens terug, om dit ook aan jou te laten zien. Kies het eten of drinken wat jij wil en wij maken het graag voor jou klaar. Ook is onze snackbar erg kindvriendelijk, dus je kan zeker je kinderen meenemen om hier ter plaatse te komen eten. Wij willen het graag naar jouw zin maken, dus kom vooral eens langs en proef onze lekkere snacks!

Menu