Voor een goede cafetaria in Sluis moet je bij Happiness by Miep zijn

Ben jij woonachtig in Sluis of in de omgeving van Sluis? En heb je geen zin om te koken, of gewoon zin om lekker te snacken? Dat kan! Voor de lekkerste snacks, drankjes en ijsjes kan je terecht bij Happiness by Miep. Bij onze cafetaria kan je lekker eten, drinken en genieten. Wij werken met verse producten van goede kwaliteit. Als jij dus ook eens wil langskomen, dan is het gegarandeerd dat je gaat genieten. Of je dit nou ter plaatse opeet, of op ons terras, of komt afhalen om thuis op te eten, het kan allemaal. Happiness by Miep zal er alles aan doen om jouw favoriete eten te bereiden. Kom dus eens langs om het zelf te ervaren.

Het aanbod van de cafetaria in Sluis

Bij Happiness by Miep kan je komen genieten van veel verschillende dingen. Natuurlijk hebben wij speciaal voor jou verse friet in ons assortiment. Maar dat is lang niet alles. Wij hebben bijvoorbeeld ook home made burgers en de gebruikelijke snacks kunnen ook zeker niet ontbreken. Verder hebben wij ook de heerlijkste dranken, zoals smoothies, milkshakes, ijskoffie en koffie to go. Ook hebben wij lekkere ijsjes, bijvoorbeeld softijs, swirls en Ola ijs. Ook voor vegetariƫrs en veganisten hebben wij verschillende opties, zodat ook zij van heerlijke snacks kunnen genieten. Naast een cafetaria in Sluis, zijn wij ook een snackbar in Sluis en een frituur in Sluis. Je kunt dus bij ons terecht voor verschillende soorten gerechten. Kom vooral eens langs om het zelf te beleven!

Bezoek cafetaria Happiness by Miep wanneer je in

Sluis bent Ben je in Sluis of in de omgeving van Sluis? Dan is het zeker een goed idee om eens langs te gaan bij de cafetaria Happiness by Miep. Hier bieden wij de service die jij van ons verwacht. Je eten zal snel bereid worden, zodat je zo spoedig mogelijk kan eten en drinken wat je wil. Daarbij zijn we ook super kindvriendelijk, dus je kan zeker je kinderen meenemen naar onze cafetaria. Of je nou wil afhalen of wil eten in onze cafetaria, wij willen jou altijd een fijne ervaring geven. Kom dus binnenkort eens langs en bekijk ons aanbod lekkere snacks, drankjes en ijsjes met je eigen ogen. Ons doel is om jou lekker eten voor te schotelen, en om dit snel voor jou te bereiden.

Menu